Historia

Puh bildades 1987 av ett gäng kompisar som mestadels var musiker. På grund av sina fria och oregelbundna arbetstider letade grundarna egentligen inte efter barntillsyn i ordets vanligaste betydelse, de sökte snarare ett kul ställe för barnen att vara på tillsammans med andra barn, och vuxna. Barnen på Puh har alltid fått ett stort nätverk av andra familjer genom förskolan. Alla barn känner allas föräldrar, och syskon.

Idag har de flesta av oss fastare arbetstider men Puh är än idag en plats där föräldrarna inte bara stannar i kapprummet. Barnen, föräldrarna och personalen möts på förskolan. Ibland är det bara barn och personal där (daglig verksamhet). Ibland bara föräldrar (möten). Ibland barn och föräldrar, men ingen personal (fixardagar). Puh är en förskola vi lever med, som familjer.

Vår förskola är inrymd i tre lägenheter på Söderlingsgatan 8. Två är sammanslagna och där finns rum för lek, pyssel och bespisning. I en separat lägenhet intill har vi en rymlig ateljé samt kontor/personalrum.